ChariTeam

Een teambuilding is de ideale manier om het groepsgevoel in je bedrijf nog een extra boost te geven. Alleen is die ‘wat gaan we doen?’ niet altijd even simpel. “Een kookworkshop misschien? Niets nieuws, dat hebben we vorig jaar al gedaan. Kajakken op de Lesse? Reeds geprobeerd, maar toen kregen we slechts de helft van het team mee.”

Klinken deze situaties je bekend in de oren? Dan hebben wij voor jou de oplossing. Next Event combineert Charity en Teambuilding onder de noemer ‘ChariTeam’.

We beschikken over een waaier aan activiteiten, waarin voor iedereen wel wat wils is. Zo staken ooit enkele collega’s de handen uit de mouwen voor een kinderdagverblijf. Ze organiseerden er een gezellig Sinterklaasfeest en gingen met een warm gevoel naar huis. Samen met jou bekijken we welk goed doel jouw bedrijf nauw aan het hart ligt.

Inspanning, ontspanning en samenhorigheidsgevoel: dat zijn de drie ingrediënten voor een geslaagde teambuilding. Factoren die ten volle aanwezig zijn op een ChariTeam. Bewust en maatschappelijk verantwoord handelen staat meer dan ooit centraal en daar kunnen jij en je team deel van uitmaken.

Indien gewenst, voorzien we ook catering op jouw evenement.

Praktische info

Andere teambuilding activiteiten

Gewapend met een roadbook en stadsplan ga je op ontdekkingstocht

Verdiep je in onze meest gegeerde lekkernij: chocolade

Een wandeling op het platteland, buitenlucht, folklore en bier proeven