GreenRally

Een wandeling op het platteland, frisse buitenlucht, folklore en bier proeven: dé ingrediënten voor een originele teambuilding.

Samen met je collega’s trek je naar Londerzeel, in de groene rand rond Brussel, voor een teambuilding ‘fact & fun’. Verdeeld in verschillende groepen, strijd je om de beker. Haal het competitiebeest in jou en je teamgenoten naar boven en wie weet worden jullie wel de meesters van de GreenRally.

Je scherpt je kennis over de groene long van Brussel via vragen over de streek, de gewassen en brouwerij Palm. ‘Actief’ kan je deze activiteit zeker noemen. De ludieke opdrachten zullen hilarische momenten opleveren die nog lang in je bedrijf zullen nazinderen. Wat dacht je van sjoelbakken in een oud treinstationnetje of steltlopen in de velden?

De dorst lessen en de teambuilding afsluiten, doe je met een frisse pint in een authentiek café.

Praktische info

  • Inbegrepen: welkomstdrankje, roadmap met vragen en uitleg per groep, plannetje per groep, assistentie op de verschillende locaties, 1 drankje tijdens de activiteiten, materiaal voor de activiteiten, prijs voor alle leden van het winnende team, drankje ter afsluiting
  • Duur: 3 uren (+ lunch/diner optioneel)
  • Groep van minimum 20.
  • Prijs: €47 per persoon (vanaf 20 personen)
    + eenmalige administrative cost van €25; 21% BTW excl.

Andere teambuilding activiteiten

Next Event combineert Charity en Teambuilding onder de noemer ‘ChariTeam

Gewapend met een roadbook en stadsplan ga je op ontdekkingstocht

Verdiep je in onze meest gegeerde lekkernij: chocolade