Vorige slide
Volgende slide

Zoek je een activiteit voor je klanten of collega’s, maar kan je niets bedenken? Bij In&Out van Next Event vind je kant-en-klare culinaire wandelingen en teambuildings, die je wel zullen smaken.

Onze klanten vertellen...
Mijn Europese collega’s hebben ervan genoten. Ze vonden het een zeer leuke ervaring, een goede mix van Brusselse cultuur en lokale culinaire specialiteiten. De gids gaf een duidelijke uitleg, kort en krachtig en met zeer veel zin voor humor! De coördinatie verliep volledig naar wens en, last but not least, alle afspraken werden keurig nagekomen. TastingBrussels, een aanrader voor wie Brussel op een andere manier wil ontdekken.

TastingBrussels – Marc Van Aperen, Medtronic

Onze klanten vertellen...
De gids was een goede ‘brusseleir’ en heeft ons met zijn sappig accent en interessante weetjes regelmatig aan het lachen gebracht. Locaties waren goed gekozen, het parcours was niet te lang/niet te kort, en het eten was lekker. Timing werd zeer goed gerespecteerd. En daarbovenop had je ook goed weer besteld en was het kerstmarkt in Brussel… dus conclusie: dank u voor een geslaagde avond!

TastingBrussels – Pas’tis

Onze klanten vertellen...
Nogmaals bedankt voor de leuke namiddag en avond. Alle deelnemers waren uiterst tevreden en dat mogen jullie voor een groot stuk voor jullie rekening nemen!

BrusselsRally & TastingBrussels – R. Demetser, VSM

Onze klanten vertellen...
De wandeling BrusselsChocolate is bij ons allemaal zeer in de smaak gevallen! De gids was prima, het bezoek aan de chocolade workshop houdt iedereen in aangename herinnering. De uitleg werd op een ludieke en interessante wijze gegeven.

BrusselsChocolate – Christel Van Steen, IM associates

Onze klanten vertellen...
Het was SUPER! Echt niks om op te merken. Leuke gids, niet saai… eten onder de baan ging vlot. Restaurant was ook goed meegevallen. En natuurlijk wat we niet konden bestellen: de zon was aanwezig! Dus TOP! Vele groetjes en misschien tot een volgende keer!

Sarah Berckmoes, Ruimte Vlaanderen

Onze klanten vertellen...
Ik wou je graag nog bedanken voor de organisatie van onze teambuilding-activiteit. We hebben ons goed geamuseerd en vonden het echt heel aangenaam; goede gids, lekker eten, geluk gehad met het weer en veel te snel voorbij… Het was heel goed georganiseerd, bedankt!

TastingBrussels – ING

Vorige slide
Volgende slide