In&Out contient la formule fesant plaisir a beaucoup de société, dont: Cognos, Nokia, Volvo Trucks, HP, Belgacom, Siemens, Philips, DHL, Delta Lloyd, Axa, Akzo Nobel, KLM Nederland, IKEA, Krefima, Fortis, ABC, …

Nogmaals bedankt voor de leuke namiddag en avond. Alle deelnemers waren uiterst tevreden en dat mogen jullie voor een groot stuk voor jullie rekening nemen!

Alle deelnemers waren zeer tevreden over de formule: Lekker eten en een goeie begeleiding van de gids!

Mag ik je bedanken voor de organisatie van zaterdag 11/9 : het was een heel geslaagde avond en iedereen van het gezelschap heeft er 100% van genoten. Onze complimenten aan de gids trouwens, zij was een heel sympathieke en bekwame gids. We zullen haar naam zeker onthouden. Wij hebben overigens allemaal de smaak te pakken gekregen van de culinaire uitstappen.

We willen jullie zeker bedanken voor zaterdag! Alles was zeer goed georganiseerd, leuke lokaties, toffe proeven, een piccobello roadmap,… Iedereen vond het trouwens heel leuk, ik heb zaterdag niets dan positieve commentaren gehoord. Zowel de mensen van de streek als die die elders wonen vonden dat ze een mooi stukje Brussel gezien hebben.

Bedankt voor de goede zorgen, het is een prima geslaagde dag geworden in het mooie Brussel en daar hebben jullie een hele fijne bijdrage aan geleverd.

Ik wou je graag nog bedanken voor de organisatie van onze teambuilding-activiteit. We hebben ons goed geamuseerd en vonden het echt heel aangenaam; goede gids, lekker eten, geluk gehad met het weer en veel te snel voorbij… Het was heel goed georganiseerd, bedankt!

Iedereen heeft een fantastische avond gehad! De gids heeft het leuk en interessant gemaakt. Promotie gegarandeerd!

Ik wil je nogmaals bedanken voor de vlotte samenwerking. Ik vond het een heel leuke ervaring om met jou/jullie samen te werken en hoop dit in de toekomst nog vaak te kunnen doen. Jullie zijn op een vlotte en aangename wijze heel professioneel. Dat alleen al is een kunst op zich! Dan heb ik het nog niet gehad over de gids en de locaties. De gids is tops. Ze is een uitstekende gids die zeer gedreven is in wat ze doet! Enthousiasme alom!! De locaties waren ook heel leuk/lekker gekozen!!

De gids was een goede ‘brusseleir’ en heeft ons met zijn sappig accent en interessante weetjes regelmatig aan het lachen gebracht. Locaties waren goed gekozen, het parcours was niet te lang/niet te kort, en het eten was lekker. Timing werd zeer goed gerespecteerd. En daarbovenop had je ook goed weer besteld en was het kerstmarkt in Brussel… dus conclusie: dank u voor een geslaagde avond!

De groep was bijzonder tevreden over de wandeling en de gids van gisteren avond. Ze hebben een zeer aangename avond gehad. Met dank voor de organisatie en correcte opvolging.

Mijn Europese collega’s hebben ervan genoten. Ze vonden het een zeer leuke ervaring, een goede mix van Brusselse cultuur en lokale culinaire specialiteiten. De gids gaf een duidelijke uitleg, kort en krachtig en met zeer veel zin voor humor! De coördinatie verliep volledig naar wens en, last but not least, alle afspraken werden keurig nagekomen. TastingBrussels, een aanrader voor wie Brussel op een andere manier wil ontdekken.

Het was SUPER! Echt niks om op te merken. Leuke gids, niet saai… eten onder de baan ging vlot. Restaurant was ook goed meegevallen. En natuurlijk wat we niet konden bestellen: de zon was aanwezig! Dus TOP! Vele groetjes en misschien tot een volgende keer!

We hebben ervan genoten! Dit is een ideale wandeling want zo krijgen onze internationale gasten een goed idee van wat de stad Brussel allemaal te bieden, na een hele dag meetings en s’avonds terug te moeten vertrekken naar huis. Ook supertof dat er verschillende restaurants bezocht worden zodat de gasten elke keer langs een andere persoon aan tafel zitten en dus een ‘nieuwe’ gesprekspartner’ hebben.

De wandeling BrusselsChocolate is bij ons allemaal zeer in de smaak gevallen! De gids was prima, het bezoek aan de chocolade workshop houdt iedereen in aangename herinnering.De uitleg werd op een ludieke en interessante wijze gegeven.”

Opnieuw hebben we een geslaagde avond doorgebracht in het hartje van Brussel. Hoewel de hoofdstad niemand onbekend is, werden we toch meermaals verrast door de kennis en de humor van de gidsen. Deze culinaire wandeling door Brussel laat ons toe om steeds met andere personen aan tafel te zitten waarbij de weetjes van de gidsen zorgen voor voldoende gespreksstof. Hartelijk dank voor deze aangename avond!

Alvorens wij mensen vanuit andere internationale kantoren lieten kennismaken met TastingBrussels, gingen wij zelf eens ontdekken wat TastingBrussels juist was. Met een kleine groep zijn wij Brussel gaan verkennen en mede door onze gids, Dominique, hebben wij een fantastische avond beleefd en zijn wij op een ludieke manier meer over Brussel te weten gekomen. Dan kwam de dag des oordeels. Veertig personen hebben deelgenomen aan TastingBrussels. Omdat dit een redelijke grote groep was, konden wij zelf met het management van TastingBrussels de tijdsindeling, aperitief, keuze van de restaurants e.d. bespreken naargelang het budget. De twee gidsen, Dominique en Michaella, waren perfect 3-talig en wisten hoe onze 36 internationale collega’s te bekoren. Iedereen had een onvergetelijke avond achter de rug, en zelf na de tour zijn wij gewoon nog gezellig iets gaan drinken! Zéker aan te raden voor diegenen die Brussel op een fascinerende en interessante wijze willen ontdekken!