Ontdek het beste van Brussel tijdens deze 3 uur durende wandeling met hartige proevertjes!

Hartige Brusselse proevertjes worden besproken door onze ervaren gidsen en uiteraard ook geproefd ! De wandeling brengt jullie van de Vismarkt naar het Begijnhof, de Beurs en de mooiste markt van Europa, de Grote Markt.

De gids vertelt over deze bijzondere bezienswaardigheden maar doorspekt zijn verhalen met weetjes over de Belgische gastronomie. De populairste gerechten uit de Belgische keuken zoals stoofvlees, vol-au-vent, waterzooi, frieten, speculaas, gueuze, wafels, chocolade, de Brusselse half-en-half, enzovoorts komen allemaal aan bod.

Van zo’n smakelijke uitleg krijg je natuurlijk zin in iets lekkers. Geen nood, tijdens de wandeling kan geproefd worden van hartige hapjes zoals een lekker Lambiekbier met een gemengde schotel van kop, kipkap en kaas, escargots, garnalen enzovoort.

Deze wandeling is een hartig alternatief voor onze BrusselsSweet (wandeling met zoete hapjes). Dit is ideaal als aperitiefwandeling voorafgaand aan een diner.

Praktisch

  • BrusselsBest is een wandeling van 3 uren (+ diner optioneel)
  • Groepen van minimum 15 personen. Grote groepen worden opgedeeld in groepjes van ±25 personen
  • Parkeermogelijkheid: Parking 58
  • Afspraakpunt: Vismarkt
  • Prijs: €32 per persoon (vanaf 20 personen) + een éénmalige administratieve kost van €25 (zonder diner, prijs met diner op aanvraag)
  • Een andere taal dan Nederlands, Frans of Engels is mogelijk mits een supplementaire kost van €35 per gids
  • Prijzen exclusief 21% BTW

Inbegrepen: begeleide wandeling door Brussel door een bekwame gids, verschillende proevertjes zoals kaas, kipkap, escargots, garnaaltjes en 2 drankjes.

Prijzen and contactformulier

U vindt meer informatie op de pagina prijzen. Voor reserveringen kunt u gebruik maken van ons contactformulier.